Mirë se vini në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë!

Fakulteti i Bujqësisë dhe i Veterinarisë është institucioni i vetëm për arsimim të lartë në lëmin e Bujqësisë në Kosovë


Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për studentët e UP-së (semestri dimëror 2021/2022) në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gje...

Më shumë

NJOFTIM

Provimi ne lenden Statistike dhe Bazat e Biometrisë do te organizohet me 22 Prill 2021 me fillim ne ora 15:00.


Provimi ne lenden ANALIZA E HULUMTIMEVE NE EKONOMI DHE METODAT ...

Më shumë

Hapet thirrja për aplikime për Bursë GO STYRIA në Universitetin e Grazit në Austri

GO STYRIA është një program bursash për studentët master, doktoratë, si dhe post-doktorë të interesuar për një qëndrim të shkurtër(maksimumi 4 muaj) për hulumtim, në kontekst të studimeve të master...

Më shumë

NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Prillit 2021 për paraqitje të provimeve

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data  23.03.2021 deri me 30.03.2021, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afat...

Më shumë

NJOFTIM:Mundësi punësimi në Gjirafa / Data e fundit për aplikim: 24 mars 2021

"Spring Break Project"

Kompania "GJIRAFA", është në kërkim të studentëve të motivuar, të cilët e zotërojnë mirë gjuhën angleze, e të cilët dëshirojnë të bashkohen...

Më shumë