NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Prill 2024 për paraqitje të provimeve

05 Prill 2024
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 05.04.2024 deri me 12.04.2023, në ora 23:50, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Prill-it të vitit akademik 2023/2024.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

I njejti orar i provimeve vlen edhe për studentët që janë me Index.

Në këtë afat studentet mund ti parqesin vetëm 2 (dy) provime.

Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS. (kliko),

Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).

 

Ju faleminderit,

Prodekan për Çështje Mësimore
Prof. Asoc. Dr. Salih SALIHU