NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për Afatin e Qershorit 2024 për paraqitje të provimeve

30 Maj 2024
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 31.05.2024 deri me 10.06.2024, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Qershorit  të vitit akademik 2023/2024.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në ueb-faqe të fakultetit.

Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.
 
Orari provimeve Bachelor,(kliko).

Orari provimeve Master,(kliko).

Ju faleminderit,

Prodekan për Çështje Mësimore
Prof. Asoc. Dr. Salih SALIHU