NJOFTIM / Për rihapjen e SEMS-it për afatin e Qershorit 2024 për paraqitje të provimeve

14 Qershor 2024
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master  të cilët nuk i kanë paraqitur provimet se nga data 14.06.2024 deri me 17.06.2024 në ora 23:55  (24h), do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Qershorit.