NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për Afatin e Nëntor 2023 për paraqitje të provimeve

16 Nëntor 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 16.11.2023 deri me 22.11.2023, në ora 23:55, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Nëntorit të vitit akademik 2023/2024.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

Njëjtën orar të provimeve është për studentët që janë me Index.

Në këtë afat studentet mund ti paraqesin vetëm 2 (dy) provime.
 

Orari i provimeve në studimet themelor Bsc,(kliko).
 
Orari i provimeve në studimet Master Msc,(kliko).

Ju faleminderit,

Prodekan për Çështje Mësimore
Prof. Asoc. Dr. Salih SALIHU