Rezultatet preliminare të provimit pranues në afati plotësues baçelor 2023/2024

11 Shtator 2023
SHARE

Në linqet e më poshtme duke klikuar mbi to mundë të i shihni rezultatet e aplikantëve të pranuar dhe pa pranuar në FBV në afati plotësues baçelor 2023/2024.

Rezultatet janë të paraqitura sipas programit studimor në të cilin kanë aplikuar aplikantët.

Programi Teknologji ushqimore me bioteknologji (kliko),

Programi Prodhimtari bimore (kliko),

Programi Ekonomi e Bujqësisë (kliko),

Programi Mjekësi Veterinare (kliko),

Programi Prodhim Shtazor (kliko).