NJOFTIM RRETH KONKURSIT PLOTËSUES PËR PRANIM TË STUDENTËVE TË RINJ NË STUDIMET BAÇELOR

03 Gusht 2023
SHARE

Universiteti i Prishtinës ka vend për ty!

Gjithsej 2711 vende për studentë të rinj, do të shpallen në afatin plotësues të konkursit për studime themelore në UP.

UP-ja numëron dhjetëra programe studimore në 14 njësi akademike, për t’u bërë pjesë e të cilave mund të aplikoni nga muaji shtator.

Për të kuptuar më shumë programeve dhe afateve për aplikim, kliko KËTU.