Rezultatet përfundimtare të provimit pranues në FBV për vitin akademik 2023/24

24 Korrik 2023
SHARE

Në linqet e më poshtme duke klikuar mbi to mundë të i shihni rezultatet e aplikantëve të pranuar dhe pa pranuar në FBV në afatin e parë  për vitin akademik 2023/2024.

Rezultatet janë të paraqitura sipas programit studimor në të cilin kanë aplikuar aplikantët.

Programi Teknologji ushqimore me bioteknologji (kliko),

Programi Prodhimtari bimore (kliko),

Programi Ekonomi e Bujqësisë (kliko),

Programi Mjekësi Veterinare (kliko),

Programi Prodhim Shtazor (kliko).

Informatë: Regjistrimi i kandidatëve të pranuar bëhet në Adiministraten Qendrore të UP-së (ndërtesa e Bibliotekës Universitare) më 30.08.2023 prej orës 09:00 - 12:00 dhe 13:00 - 15:00.

Dokumentet e nevojshme janë:

Fletergjistrimin e plotësuar i cili nxirret nga faqja https://apliko.uni-pr.edu/Regjistrimet.   
Dy fotografi( formati 4.5 x 6 cm) sipas normave dhe rregullave për dokumente personale.
Sipas UA(MASHTI) Nr. 09/2021, të gjithë studentët që fillojnë studimet në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" lirohen nga pagesa e tarifës së shkollimit kur e regjistrojnë semestrin për herë të parë