NJOFTIM / Për rihapjen e SEMS-it për afatin e Prill 2024 për paraqitje të provimeve

17 Prill 2024
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master  të cilët nuk i kanë paraqitur provimet se nga data 17.04.2024 deri me 18.04.2024 në ora 12:00  (24h), do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Prill-it.