NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për Afatin e Janar 2024 për paraqitje të provimeve

27 Dhjetor 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 27.12.2023 deri me 15.01.2024, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Janarit të vitit akademik 2023/2024.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në ueb-faqe të fakultetit.

Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.
 
Orari provimeve Bachelor,(kliko).

Orari provimeve Master,(kliko).

Ju faleminderit,

Prodekan për Çështje Mësimore
Prof. Asoc. Dr. Salih SALIHU