Njoftim

06 Nëntor 2023
SHARE

Njoftohen studentet e FBV se neser me daten 7.11.2023 prej ores 10:00  në sallën e madhe te Gjimnazi matematikor do te mbahet ligjerate e hapur me titull "Sistemet e Sigurise Ushqimore" nga Prof. Dr. Kapllan Sulaj, dekan i Faktetit te Bioteknologjise dhe Ushqimit, Universiteti Bujqesor i Tiranes.