Njoftim lidhur me konkusin e angazhimeve!

19 Shtator 2023
SHARE

Meqë, numri i kandidatëve që kanë aplikuar në konkursin për angazhime nga jashtë në Universitein e Prishtinës ka qenë i madh dhe kjo ka shkaktuar ngarkes në system, problem teknik, duke u vonuar në shkarkimin e dosjeve të kandidatëve. Deri më tani, nga administrate qendrore, kemi pranuar dosjet e këtyre kandidatëve të listuar më poshtë.
Prandaj, lutën kandidatët që kanë aplikuar në konkursin për angazhime të jashtëm, në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë, të bëjnë verifikimin e listës më poshtë të publikuar dhe nëse nuk figuron emri tyre të ju drejtohen me email administratës qendrore, aty ku kan aplikuar fillimisht, dhe prodekanit për çështje mësimore [email protected] 

Ju faleminderi për mirëkuptim
1    Albert Gashi
2    Albina Kika 
3    Albiona Pestisha
4    Arber Frangu
5    Arber Nimani
6    Ardit Sertolli
7    Ardita Bakija
8    Ariana Aliu
9    Arjeta Shatri Vishaj
10    Arsim Ademi
11    Arsim Rashiti
12    Artiola Xhaka
13    Arton Hajrizi
14    Bardha Gashi
15    Bedri Hajrizi
16    Bekir Bytyqi
17    Besiana Hoxha
18    Betim Bresilla
19    Betim Hajdari
20    Betim Xhekaj
21    Blerina Halili
22    Blerta Hajrizi
23    Blertona Krasniqi
24    Dafina Millaku
25    Diellza Pangjaj
26    Dua Donjolli
27    Edona Kabashi
28    Egzon Bejtullahu
29    Egzon Gashi
30    Endrit Hasani
31    Epir Qeriqi
32    Era Baliu
33    Ernesa Gorqaj
34    Esad Behrami
35    Fatjona Fejzullahu
36    Fatjona Isufaj
37    Fatlinda Imeri
38    Fatmira Hyseni
39    Flamur Keqa
40    Flamur Mehmeti
41    Ilirjana Osmani
42    Jeton Spahiu
43    Kadri Cikaqi
44    Kaltrina Berisha
45    Ledianë Durmishi
46    Liridon Dodaj
47    Lorita Fejza
48    Mentor Gashi
49    Mimoza Jakupi
50    Mirjeta Sllamniku
51    Mirlinda Dehari
52    Mirlinda Maloku
53    Muhamir Shyqeriu 
54    Naim Rexhaj
55    Ndue Marku
56    Njomza Gashi
57    Nuhi Bllaca
58    Qendesa Istrefi
59    Resmije Imeri Millaku
60    Rinor Berisha
61    Sami Kryeziu
62    Saranda Musa
63    Senad Orhani
64    Shqiperim Kastrati
65    Ujmira Truna
66    Valbone Mehmeti
67    Xhevdet Krasniqi
68    Yllka Avdiu
69    Zana Lika