AgroProduct në ''KarrieraUP''

12 Qershor 2023
SHARE

Ju interesojnë kriteret e tregut të punës në fushën e studimit Tuaj?
Dëshironi të dini më shumë për përgatitjen e mirëfilltë të dokumenteve për aplikim? Ju intereson çfarë vlerësojnë punëdhënësit në intervistë pune?

Bëhu pjesë e aktivitetit tradicional të Qendrës për Zhvillim të Karrierës në UP "karrieraUP" dhe eja e tako z. Besim Loshaj, zëvendës drejtor dhe menaxher i financave në kompaninë "AgroProduct". Kuptoni  kriteret e punësimit dhe punës praktike në këtë institucion. 

Përfito nga këshillat që do të ofrojë ai për përgatitjen tuaj sa më të mirë për tregun e punës.

Folës:

Besim Loshaj

Zëvendës drejtor dhe menaxher i financave

AgroProduct

15 qershor 2023 (e enjte), ora 11:00, QZhK (Biblioteka Kombëtare)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdp1pMcs819Jbp5xh00OZyPh-QSEDYpYgVcTHJRWwuD67ZFPA/viewform

Ju mirëpresim!