NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Qershorit 2023 për paraqitje të provimeve

30 Maj 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data  30.05.2023 deri me  09.06.2023, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Qershorit të vitit akademik 2022/2023.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.

Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS.(kliko),
 
Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).

Ju faleminderit,

Prodekan për Çështje Mësimore
Prof. Asoc. Dr. Salih SALIHU