NJOFTIM / Për rihapjen e SEMS-it për afatin e Prill 2023 për paraqitje të provimeve

13 Prill 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master  të cilët nuk i kanë paraqitur provimet se nga data 13.04.2023 deri me 16.04.2023, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Prill-it të vitit akademik 2022/2023.