NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Prill 2023 për paraqitje të provimeve

06 Prill 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 06.04.2023 deri me 11.04.2023, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Prill-it të vitit akademik 2022/2023.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

I njejti orar i provimeve vlen edhe për studentët që janë me Index.

Në këtë afat studentet mund ti parqesin vetëm 2 (dy) provime.

Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS. (kliko),

Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).

 

Ju faleminderit,

Dekani,

Prof. Dr. Bedri Dragusha