NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për Afatin e Janar 2023 për paraqitje të provimeve

11 Janar 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 11.01.2023 deri me 15.01.2023, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Janarit të vitit akademik 2022/2023.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.
 
Orari provimeve Bachelor, 

Orari provimeve Master, 


Ju faleminderit,
Dekani, 
Prof. Asoc. Dr. Bedri Dragusha