Thirrje për aplikim për mobilitet

06 Janar 2023
SHARE

Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” hap thirrjen për aplikim për mobilitete, në "Nuertingen-Geislingen University", Gjermani, në kuadër të programit Erasmus+ DualAFS, për semestrin veror 2022/2023 (prej 20 Mars – 7 Korrik, 2023).

Thirrje për aplikim për mobilitet (kliko).