LAJMËRIM

06 Korrik 2022
SHARE

Lajmërohen te gjithë te interesuarit (Punonjës të FBV-së,  UPHP-së  dhe të gjithë të interesuarit tjerë) se me datë 14.07.2022 (e enjte) behet shitja e bagëtive sipas Raportit te Komisionit per remontim  nr. 07-03  datë 20.04.2022. Shitja bëhet në Fermën Eksperimentale Didaktike të FBV-se, në ora 1 0:00, në prani të Komisionit të caktuar nga Dekani  i Fakultetit.

LAJMËRIM kliko),

VENDIMI (kliko).


Kryetari  i   Komisionit  për shitje

Prof. Asoc. Dr. Arben Musliu