Hapet thirrja për kembim tё studenteve në programin CEEPUS

26 Maj 2022
SHARE

Fakulteti I Buqësisë dhe Veterinarisë, Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për këmbim të studentëve.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

  •  Shkëmbimin e studentëve të nivelit BA, MA dhe PhD

Fusha e mobilitetit:

  • Prodhim shtazor,

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

Transkripta (jo më të vjetër se 30 ditë)

CV (në gjuhën angleze)

Një letër motivimi (në gjuhën angleze)

Certifikata e gjuhës angleze niveli i gjuhës minimumi B2).

Afati për aplikim: 15 Qershor.

Njoftim DMV (kliko).

Njoftim MBZ (kliko).