NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Prillit 2022 për paraqitje të provimeve

29 Mars 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data  29.03.2022 deri me  05.04.2022, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Prillit  të vitit akademik 2021/2022.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.

Në këtë afat studentet mund ti parqesin vetem 2 (dy) provime.
 
Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS.(kliko),
 

Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).


Për mbajtjen e provimeve dhe aktiviteteve tjera edukative, jemi të obliguar ti respektojmë udhëzimet e Institucioneve Shëndetësore për mbrojtje ndaj COVID-19:

Nuk do të lejohet hyrja në provim për studentët pa:

1. MBAJTJEN E MASKAVE MBROJTESE

2. MBAJTJEN E DISTANES FIZIKE


Faleminderit,

Prodekan për çështjen mësimore

Prof. Asoc. Dr. Alltane KRYEZIU

Vërejtje: Të nderuar studentë kërkojmë nga ju që të respektoni  masave mbrojtëse kundër COVID-19 .