NJOFTIM /PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTË

23 Shkurt 2022
SHARE

Ju njoftojmë që FBV në bashkëpunim me  kompaninë "Sante Fruit" (kultivues të boronicës), me lokacion në Shajkofc, Podujevë, për studentët e interesuar, do të ofrojë trajnime, punë praktike në menaxhimin e prodhimit ne pemishte, mbjellje, krasitje, mbrojtja nga sëmundjet, dëmtuesit dhe  menaxhimin e barojave.

Do të fillohet me 4 grupe me nga 4-5 studentë. Çdo grup do të bëjë praktik nga 2 javë, dhe në fund do të pajisen me certifikatë nga FBV dhe Sante Fruit.

Ju lutem ta keni parasysh qe praktika do të mbahet në teren të hapur.

 

Kostot e ushqimit dhe tranpsporti mbulohen nga kompanija, gjithashtu studentet te cilet tregojn interes dhe mesojne punen, fillojme edhe me pagese.

Studentët e interesuar të  kontaktojnë në emailin: [email protected]

Aplikimi është nga data 23.02.2022 deri 28.02.2021