NJOFTIM / Për ri hapjen e SEMS-it për afatin e Nëntorit 2021

17 Nëntor 2021
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data  17.11.2021 deri me 18.11.2021, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Nëntorit të vitit akademik 2021/2022.

Studentët mund ti paraqesin provimet të cilat nuk janë mbajtur duke filluar nga data 18.11.2021.

Studentët të cilet paraqesin provimet për her të dytë duhet ta bëjën pagesën në bazë të Udhëzimi Administrativ 2021 / MASHT ne vlere prej 1 euro.

Udhëzimi Administrativ 2021 / MASHT (shkarko).


Faleminderit,

Prodekan për çështjen mësimore

Prof. Asoc. Dr. Alltane KRYEZIU