Njoftim / Gjeni informatat e reja për provimet e afatit të Nëntorit të cilat i mbanë Xhavit Ramadani

15 Nëntor 2021
SHARE

Të nderuar studentë,

Në vazhdim mund të gjeni informatat e reja për provimet e afatit të Nëntorit!

Teknika e paketimit dhe ruajtjes së ushqimeve,       24/11/2021 (E mërkurë) (15.00)

Teknologjia e pasvjeljes (TUB); (PVH)              24/11/2021 (E mërkurë) (15.00)

Bazat e përgjithshme të teknologjisë II  29/11/2021 (E Hënë) (16.30)

Kontrolli i prodhimeve ushqimore ,  30/11/2021 (E Martë) (16.00)

Higjiena dhe teknologjia e qumështit dhe prodhimeve të tij ,       30/11/2021 (E Martë) (16.00)

Teknologjia e qumështit dhe prodhimeve të tij,    30/11/2021 (E Martë) (16.00)

Analiza senzorike ,   30/11/2021 (E Martë) (16.00)

Vërejtje!

Studentët që i nënshtrohen provimit duhet detyrimisht t’i respektojnë masat mbrojtëse nga Covid 19, të aprovuara nga IKSHP!

Ju uroj sukses në përgaditjen e provimeve!

Prof. Ass. Dr. Xhavit Ramadani