Orari i Provimeve për afatin e Shtatorit pas datës 26.09.2021 sipas vendimit nr.1/521 të datës 13.09.2021

20 Shtator 2021
SHARE

Ky orar është vetëm për provimet të cilat kanë qenë të planifikuara të mbahen prej datës 13.09.2021 deri me 30.09.2021, e që janë pezulluar për shkak të situatës së krijuar me pandeminë Covid19. 
Pra, të gjitha provimet janë shtyer për dy javë dhe datat e publikuara janë vetëm për ato provime që janë pezulluar.
Ndërsa vendosja e notave në sems mund të bëhet deri me datë 18.10.2021, ora 16:00.

Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS.(kliko ),
 

Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).

Vendimi (kliko).


Për mbajtjen e provimeve dhe aktiviteteve tjera edukative, jemi të obliguar ti respektojmë udhëzimet e Institucioneve Shëndetësore për mbrojtje ndaj COVID-19:

Nuk do të lejohet hyrja në provim për studentët pa:

1. MBAJTJEN E MASKAVE MBROJTESE

2. MBAJTJEN E DISTANES FIZIKE


Faleminderit,

Prodekan për çështjen mësimore

Prof. Asoc. Dr. Alltane KRYEZIU


Vërejtje: Të nderuar studentë kërkojmë nga ju që të respektoni  masave mbrojtëse kundër COVID-19 .