📣 ​JOB MEETING - RLN Advisors / Rrjetizim, Punë Praktike dhe Punësueshmëri / Datë: ​21.5.2024 / Ora: 13:30 - 15:30

16 Maj 2024
SHARE

OB MEETING - RLN Advisors  
Rrjetizim, Punë Praktike dhe Punësueshmëri 
 
RLN Advisors.jpeg
 
Të nderuar studentë dhe ju të diplomuar, 

Ju njoftojmë se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me RLN Advisors, do të organizojë një takim rekrutues për studentët  dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës.

Qëllimi i këtij aktiviteti është që studentët dhe të diplomuarit të përfitojnë më shumë njohuri rreth programit të punës praktike dhe atë të punësueshmërisë në  RLN Advisors.

____________________________________

 

📣 Vëmendje: studentë dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës!
🚀 Takim rrjetizues:RLN Advisors
📅 Datë: 21.5.2024
⏰ Ora: 13:30 - 15:30
📍 Vendi: Qendra për Zhvillim të Karrierës -  Universitetit i Prishtinës (Adresa: Biblioteka Kombëtare e Kosovës “ Pjetër Bogdani “, Kati I, 10.000, Prishtinë, Kosovë)
 

 

____________________________________

 

Pse të marrni pjesë?
🔍 Zbuloni mundësitë që  RLN Advisors, ofron për ju: Merrni një pamje ekskluzive të brendshme të dinamikës në sektorin e financave dhe TIK-ut!
🌐 Njihuni me mundësitë e programit të punës praktike: Mësoni për rolet emocionuese që  RLN Advisors, ofron përmes programit të praktikës.
🤝 Rrjetizohu: Lidhuni me profesionistë të industrisë dhe filloni karrierën tuaj!

____________________________________
 

Rendi i ditës:

1️⃣ Mirësevini & Prezantimi
2️⃣ Prezantimi i 
RLN Advisors
3️⃣ Mundësitë aktuale për praktikë:
● (Kontabilitet, Financë dhe Kontroll)
● (Departamenti i Resurseve Humane)
● (Menaxhimi i Fushatës Dixhitale)
● (Zyra e Menaxhimit të Projektit)

4️⃣ Dorëzim i CV-ve
5️⃣ Ndërv Intervistimi i studentëve dhe të diplomuarve nga rekrutuesit e RLN Advisors. 


____________________________________
Kush mund të marrë pjesë?
Studentët aktualë ashtu edhe të sapodiplomuarit janë të mirëseardhur! 
 
____________________________________
Mos e humbisni!
Vendet janë të kufizuara. Afati i fundit për t'u regjistruar: 20 Maj 2024 (ora:12:00)
Rezervoni vendin tuaj tani dhe hidhni hapin e parë drejt një udhëtimi emocionues karriere me  RLN Advisors!
🔗 RSVP: [Lidhja e rezervimit / kodi QR]
 
RLN Advisors.jpeg

____________________________________

 

📱 Lidhu me  RLN Advisors:

https://rlnus.com
#RLNAdvisorsJobMeeting2024

____________________________________

Ejani të kuptoni në praktikë menyrën e aplikimit në RLN Advisors. 

Ju mirëpresim!