• Mirësevini në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë!

    Institucioni i vetëm për arsimim të lartë në lëmin e Bujqësisë në Kosovë

Simpoziumi “Austriako-Kosovar mbi shëndetin e Shpendëve”

Të shtunën më datë 22. 10. 2016 u mbajtë simpoziumi “Austriako-Kosovar mbi shëndetin e shpendëve” në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë. Në këtë simpozium ishin prezent afër 100 pj...

Më shumë

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa (semestri verorë 2016/2017) për mobilitete në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani, n...

Më shumë

Prezantim i programit të bursave - DAAD

Institucionet e Arsimit të Lartë në Gjermani kanë një gamë të gjerë të ofertave për studime dhe hulumtime.
S’ka asgjë, që nuk mund të studiohet në Gjermani. Ekzistojnë më shumë se 16 0...

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen kandidatët që kanë kryer të gjitha provimet në programin studimor Mjekësi Veterinare se me datë 27 Tetor (e Enjte) 2016 në ora 14:00, do të mbahet Provimi Shtetëror në hapësirat e Instit...

Më shumë

Rezultatet preliminare të provimit pranues Master 2016/2017

Listat e kandidatëve të pranuar për regjistrim në studimet Master në FBV, sipas programeve të studimit.

Më shumë