Dita e Fillimit të Vitit Akademik 2023/24

28 Shtator 2023
SHARE

Le ta festojmë nisjen e vitit të ri akademik!

Eja më 2 tetor në kampusin e UP-së dhe nisi mbarë studimet, duke takuar kolegët dhe stafin e fakultetit tënd. 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓

📅:  2 tetor 2023

🕙: 11:00

📍: Kampusi para Bibliotekës Kombëtare

Për agjendën e ngjarjes, kliko KËTU.

Mos mungoni! #UnëJamUP 🆙