NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Shtator 2022 për paraqitje të provimeve

29 Gusht 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data  30.08.2022 deri me  05.09.2022, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Shtator të vitit akademik 2021/2022.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

Njëjtën orar të provimeve është për studentët që janë me Index.

 

Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS.(kliko),

 

Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).

 

Ju faleminderit,

Dekani,

Prof. Asoc. Dr. Bedri Dragusha