Mirënjohje për Prof. Dr. Sylë Tahirsylaj

26 Janar 2021
SHARE

Me datë, 25. 01. 2021 me iniciativën e Këshillit të Studentëve të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë e në mbështetje të menaxhmentit të FBV-së, në shenjë respekti dhe mirënjohje ndaj Prof. Dr. Sylë Tahirsylaj për kontributin e dhënë shumëvjeçar në edukimin e shumë gjeneratave të studentëve është organizuar një ceremoni simbolike me ç’rast iu ndanë edhe mirënjohjet.