Të nderuar studentë

20 Janar 2021
SHARE

Ju njoftojmë që FBV në bashkëpunim me  kompaninë "Sante Fruit"(kultivues të boronicës), me lokacion në Shajkofc, Podujevë, për studentët e interesuar, do të ofrojë trajnime, punë praktike në menaxhimin e prodhimit ne pemishte, mbjellje, krasitje, mbrojtja nga sëmundjet, dëmtuesit dhe  menaxhimin e barojave.

 
Do të fillohet me 4 grupe me nga 4-5 studentë. Çdo grup do të bëjë praktik nga 2 javë, dhe në fund do të pajisen me certifikatë nga FBV dhe Sante Fruit.
 
Ju lutem ta keni parasysh qe praktika do të mbahet në teren të hapur.
 
Studentët e interesuar të  kontaktojnë (shkarko aplikacionin) në emailin: [email protected]

Aplikimi është nga data 20.01.2021 deri 30.01.2021
 
Faleminderit!