NJOFTIM

08 Janar 2021
SHARE

Njoftohen studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë, UP  (të të gjitha drejtimeve dhe viteve të studimit, BSc dhe MSc) se gjatë këtijë semestri do të organizohen ligjërata nga:

"Integrimet Evropiane" nga Prof. Dr. Gazmend QORRAJ, Jean Monnet Chair.

Ligjëratat mbahen më 15 Janar 2021 në Amfiteatër nga ora 10:00 në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë, UP.

Ligjëratat do të jenë intenzive .

Pjesëmarrësit do të marrin CERTIFIKATË nga lëmi i "Integrimeve Evropiane" programi Jean Monnet, (kliko ).