NJOFTIM/PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

21 Nëntor 2020
SHARE

NJOFTIM


PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

Datë: 25 nëntor 2020

Ora: 09:00 - 16:00

Në: http://virtual.kosovafair.com/


Ngjarja me e madhe kombëtare vjetore e ndërlidhjes me tregun e punës sjell për ju edicionin e dhjetë të Panarit Virtual të Karrierës - Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe edicionin e pestë të Panarit Nacional të Punës, në një ombrellë të përbashkët si: "Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2020".

 
 ***

Të dashur maturantë,  studentë  dhe ju të  diplomuar,

ju ftojmë të bëheni pjesë e "Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2020".

Ju lutem, klikoni në linkun ndërlidhës për të kuptuar më shumë rreth mënyrës së regjistrimit në platformën virtuale të panairit.

https://xhafa.info/Visitor_final.mp4

 Me datë: 25 nëntor 2020, nga ora: 09:00, ju ftojmë të bëheni pjesë e "Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2020",  duke klikuar në: http://virtual.kosovafair.com/

 

Përdore mundësinë virtuale të ndërlidhjes me tregun e punës.

 

Ju mirëpresim!

 

***Organizator: Qendra për Zhvillim të Karrierës - Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe DIMAK Kosovo

 

Partner:

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës

KDWV Kosovarisch-Deutsche Wirtschaftsvereinigung

 

Platforma virtuale e panairit u zhvillua nga: CEO - Congress & Event Organization

 

Mbështetja financiare: GIZ Kosova


***

Ruani datën 25 nëntor 2020 për Panairin Nacional të Punës dhe Karrierës 📅✅  


Ruaje familjen, veten dhe shoqërinë!


Panairi i punes dhe karrieres 2020_no sub.mp4

Ju falënderojmë për bashkëpunimin.