Vemdim për plotësimin e kuotave të rezervuara për komunitetin jo shumicë dhe për kandidatë nga viset tjera jashtë Kosovës

17 Nëntor 2020
SHARE

Vemdim për plotësimin e kuotave të rezervuara për komunitetin jo shumicë dhe për kandidatë nga viset tjera jashtë Kosovës, të banuara me shqipëtarë sipas konkurseve të të gjitha niveleve të studimeve për pranim në vitin akademik 2020-21.

Vendimi (kliko).