Me 30.10.2020 u mbajt ligjerata me temën “Roli i Skemave Garantuese, me theks të veçant për garancitë e kredive bujqësore”

03 Nëntor 2020
SHARE

Me 30.10.2020  studentët e nivelit master, viti II-të në programin Ekonomia e Bujqësisë dhe Ushqimit përcollën ligjeratën virtuale nga z. Kastriot Këpuska, Agro expert në Fondin Kosovar për Garanci Kreditore, me temën “Roli i Skemave Garantuese, me theks të veçant për garancitë e kredive bujqësore.

E falemderojm shumë z. Këpuska për kontributin e dhënë, si dhe Prof. ass. Dr. Jehona Shkodra për organizimin e ligjeratës.