Mundësi aplikimi!

26 Tetor 2020
SHARE

Për të gjithë ata qe mund te jene te interesuar,

Ju njoftojmë se ka filluar thirrja e re për aplikime për bursa për marrjet e EMABG në 2021/2022. Programi MSc lejon studentët të studiojnë në dy universitete evropiane, duke marrë një diplomë të dyfishtë / të përbashkët. Bursat e financuara plotësisht nga BE janë në dispozicion që mbulojnë tarifat e shkollimit, udhëtimin dhe sigurimin dhe japin 1000 € në muaj (për 24 muaj) për të mbuluar kostot e jetesës.

Kërkesa për bursa dhe të gjitha kërkesat per aplikacion janë të qasshme përmes faqes të internetit,(kliko për aplikim).