Konkursin plotësues – afatin e dytë, për pranimin e studenteve në studimet themelore, për vitin akademik 2020/21

23 Tetor 2020
SHARE

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpallë të hapur Konkursin plotësues – afati i II-të, për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2020-21.

UP-ja në vitin e parë të studimeve themelore, në afatin e II-të të Konkursit për këtë vit akademik, do të regjistrojë 2471 studentë të rregullt.

Paraqitja e dokumenteve për regjistrim në programet e njësive akademike të UP-së fillon nga sot, më 23 tetor 2020 dhe zgjat deri më 30 tetor 2020, ora 16:00

Konkursin e plotë e gjeni duke klikuar KËTU.

Suksese!