NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Shtatorit 2020 për paraqitje të provimeve

08 Shtator 2020
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët të nivelit Bsc dhe Msc,  që t’i paraqesin provimet për afati i Shtatorit të vitit akademik 2019/20, se paraqitja e provimeve mund të bëhet nga dt. 08.09.2020 - 13.09.2020

Afati  rregullt i Shtatorit,  me te drejte te paraqitjes gjitha provimet.


Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.


Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS.(kliko),
 

Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).


Për mbajtjen e provimeve dhe aktiviteteve tjera edukative, jemi të obliguar ti respektojmë udhëzimet e Institucioneve Shëndetësore për mbrojtje ndaj COVID-19:

Nuk do të lejohet hyrja në provim për studentët pa:

1. MBAJTJEN E MASKAVE MBROJTESE

2. MBAJTJEN E DISTANES FIZIKE


Faleminderit,

Prodekan për çështjen mësimore

Prof. Asoc. Dr. Mentor THAQI


Vërejtje: Të nderuar studentë kërkojmë nga ju që të respektoni  masave mbrojtëse kundër COVID-19 .