Rezultatet preliminare të provimit pranues në FBV për vitin akademik 2022/23

22 Korrik 2022
SHARE

Në linqet e më poshtme duke klikuar mbi to mundë të i shihni rezultatet e aplikantëve të pranuar dhe pa pranuar në FBV në afatin e parë  për vitin akademik 2022/2023.

Rezultatet janë të paraqitura sipas programit studimor në të cilin kanë aplikuar aplikantët.

 

Programi Teknologji ushqimore me bioteknologji (kliko),

Programi Teknologji ushqimore me bioteknologji-Presheva, Bujanoci, Medvexha (kliko).

Programi Prodhimtari bimore (kliko),

Programi Ekonomi e Bujqësisë (kliko),

Programi Mjekësi Veterinare (kliko).