NJOFTIM: 📣 WEBINAR “Si të shkruajmë një CV?” / Datë: 13 Prill 2022, (e mërkurë) nga ora 11:00, në Google Meet

08 Prill 2022
SHARE

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar,
Më 13 Prill 2022 (e mërkurë) nga ora 11:00 – 12:00, Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" ju fton të bëheni pjesë e webinarit: “Si të shkruajmë një CV?”

Takoni virtualisht Znj. Donjeta Bojku,  nga Qendra për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe përfitoni nga këshillat që do ti ofrojë, në mënyrë që të fuqizoni shkathtësit në përpilimin e CV-së dhe modalitetet mbi CV-në në plaformën e-Karriera.

Webinari: “Si të shkruajmë një CV?” synon rrjetëzimin dhe zhvillimin e shkathtësive të studentëve.

 

CV - 13  Prill   2022 - Agjenda.jpgPërfitues: Studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju ftojmë të aplikoni përmes linkut ndërlidhës:

https://docs.google.com/forms/d/1PTQZLagRDasoYDfMgDnUtgEVpzmrEBniYu47qWv_z-8/edit


Mos harroni të bashkoheni me ne në sesion virtual!

Klikoni në linkun ndërlidhës:

meet.google.com/bka-nwvy-kzt


Instaloni aplikacionin Google Meet në paisjen tuaj elektronike.

RUAJE DATËN!