NJOFTIM / Për ri hapjen e SEMS-it për afatin e Nëntorit 2021 për notim

31 Dhjetor 2021
SHARE

Njoftohen të gjithë personeli akademik te cilët nuk i kane notuar studentet ne SEMS-se për nivelin e studimeve Bachelor dhe Master.

Ri hapet SEMS-i sot, dt. 31.12.2021 nga ora 12:00 dhe të qëndroj i hapur deri me dt. 02.01.2022 në ora 24:00.

Faleminderit,

Prodekan për çështjen mësimore

Prof. Asoc. Dr. Alltane KRYEZIU