Ligjëratë me titull ‘’Inteligjenca artificiale dhe robotika në bujqësi’’, nga Dr. Sc. Kushtrim Bresilla, Universiteti i Wageningen-it Holandë

29 Dhjetor 2021
SHARE

Kemi kënaqësinë të Ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën me titull: Inteligjenca artificiale dhe robotika në bujqësi, nga Dr. Sc. Kushtrim Bresilla, Universiteti i Wageningen-it Holandë.

Ligjërata do të mbahet më 06.01.2022, nga ora 13:00, në sallën kryesore të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë (Gjimnazi i specializuar matematikorë_Salla e madhe).

Ftohen të gjithë studentët e FBV-së dhe të interesuarit nga personeli akademik që të marrin pjesë në këtë ligjëratë.

Ju mirëpresim!