NJOFTIM / Orari i provimeve për Afatin e Janarit 2022

20 Janar 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data  05.01.2022 deri me 15.01.2022, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Janarit të vitit akademik 2021/2022.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.


Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS.(kliko),
 

Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).


Faleminderit,

Prodekan për çështjen mësimore

Prof. Asoc. Dr. Alltane KRYEZIU