NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Nëntorit 2021 për absolventa

25 Tetor 2021
SHARE

NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për afatin e Nëntorit 2021 për absolventa , paraqitje të provimeve.

Në këtë afat studentet mund ti parqesin vetem dy provime.

Praqitjen të provimeve  SEMS-i eshte hapur deri me 31 Tetor 2021. 

 

Datat e provimeve në studimet themelor Bsc -SEMS.(kliko ) 

 

Provimet mund ti paraqesin studente te cilet kane te regjistruar semestrin dimëror 2021-2022.

Për mbajtjen e provimeve dhe aktiviteteve tjera edukative, jemi të obliguar ti respektojmë udhëzimet e Institucioneve Shëndetësore për mbrojtje ndaj COVID-19:

Nuk do të lejohet hyrja në provim për studentët pa:

1. MBAJTJEN E MASKAVE MBROJTESE

2. MBAJTJEN E DISTANES FIZIKE


Faleminderit,

Prodekan për çështjen mësimore

Prof. Asoc. Dr. Alltane KRYEZIU


Vërejtje: Të nderuar studentë kërkojmë nga ju që të respektoni  masave mbrojtëse kundër COVID-19 .