Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve master , për vitin akademik 2021-2022, në kuadër të projektit ERASMUS + “Iniciativa e Bujqësisë Urbane të Ballkanit Perëndimor" BUGI"

07 Gusht 2021
SHARE

Aplikimi online nis nga sot, më datë 06.08.2021 dhe zgjat deri më datë 24.08.2021, në ora 16.00. Ndërkaq, dorëzimi i dokumentacionit fizik, vetëm për kandidatët të cilët kanë aplikuar online, do të bëhet prej datës 25.08.2021 deri më datë 28.08.2021.

Konkursin e plotë e gjeni duke klikuar KËTU.

Suksese!