NJOFTIM / Për hapjen e SEMS-it për Afatin e Nëntor 2022 për paraqitje të provimeve

15 Nëntor 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 15.11.2022 deri me 17.11.2022, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve për afatin e Nëntorit të vitit akademik 2022/2023.

Mbajtja e provimeve do organizohet sipas datave dhe kohës së publikuar në web-faqe të fakultetit.

Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.

Në këtë afat studentet mund ti parqesin vetem 2 (dy) provime.
 
Orari provimeve Bachelor, 

Orari provimeve Master, 


Ju faleminderit,
Dekani, 
Prof. Asoc. Dr. Bedri Dragusha