• Mirë se vini në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë!!

    Fakulteti i Bujqësisë dhe i Veterinarisë është institucioni i vetëm për arsimim të lartë në lëmin e Bujqësisë në Kosovë

 

Portali universitar

Profesor Dr. Bajram Berisha nderohet nga Universiteti i Prishtinës me “Mirënjohje për arritje të lartë shkencore” me rastin e 49 vjetorit të themelimit te Universitetit.

Me 15 shkurt 2019 me rastin e 49 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës, Rektori i Universitetit ka nderuar me mirënjohje Prof. dr. Bajram Berishën, me motivacionin “për arritj...

Më shumë

Orari i provimeve për Afatin e Janarit 2019

Njoftohen studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë se orari i provimeve është bërë në bazë të vendimit të Senatit të UP-së.

Në këtë afat  nuk është i kufizuar numri ...

Më shumë

PREZANTIMI I MUNDËSIVE TË APLIKIMIT NË GRANTE TË VOGLA NGA HERAS

Të nderuar staf dhe studentë,

Ftoheni të merrni pjesë në sesionin informativ me temën: Mënyra e aplikimit për grante të vogla me qëllim nxitjen e bashkëpunimit universitar-biznesor p...

Më shumë

NJOFTIM PËR ORGANIZIMIN E AFATIT TË PROVIMEVE TË JANARIT NË FBV

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e mbajtur, me datë 1 shkurt 2019, diskutoi çështjen e organizimit të afatit të provimeve të janarit në njësitë akade...

Më shumë

Stafi i FBV-së ofron shërbime profesionale në përkrahje të Forcave të Armatosura të Kosovës

Bazuar në memorandumin e bashkëpunimit, Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë, gjegjësisht departamenti i Mjekësisë Veterinare tashmë dy vite me radhë ofron shërbime veterinere për qentë e Forcave...

Më shumë