Prof. Asoc. Dr. Agim Rexhepi

Profesor i asocuar
Mjekësi Veterinare
[email protected]
+381 (0) 38 601 175
Ligjeron në lëndët për bachelor:

Patologji e përgjithshme
,
Patologji e veçantë
,
Biologjia dhe patologjia e peshkut dhe gaforreve.


Ligjeron në lëndët për master:

Peshkatari me akuakulturë


Cv & Publikimet