Prof. Dr. Xhevdet Elezi

Profesor i rregullt
Studimi i Tokës
[email protected]
+381(0) 38 603 846 , +377 (0) 44 504 321

Ligjeron në lëndët për bachelor:

  • Bazat e Shkencës së Tokës I,
  • Bazat e Shkencës së Tokës II,
  • Ushqimi mineral dhe plehërimi i bimëve.

 Cv & Publikimet