Dr.sc. Ass. Imer Haziri

Asistentë
Veterinarisë
[email protected]
+381(0) 38 603 846
Asistent  në lëndët :
  • Biokimi , 
  • Bazat e biokimisë dhe biologjia molekulare,
  • Histologji me Embriologji.
Cv & Publikimet